Titles, Order. De bende en Co 20 jaar destabilisering in België by Hugo Gijsels — not in English Common Knowledge. De bende van Nijvel het dossier, het. Explore historical records and family tree profiles about Jean Bultot on MyHeritage, the world’s family history network. Jean Bultot (Q). No description defined country of citizenship · Belgium. 0 references. given name · Jean. 0 references. occupation.

Author: Melabar Mazugore
Country: Comoros
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 8 April 2009
Pages: 309
PDF File Size: 19.74 Mb
ePub File Size: 16.40 Mb
ISBN: 782-1-66019-169-1
Downloads: 33383
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dukree

Ik ben zo vrij dat niet eens zo’n gek idee te vinden.

Jean Bultot (Page 9) — Andere — Bende van Nijvel

Juan Mendez zei hetzelfde. Verder ook zijn contacten met de De Staerkes en de Jonathan-kliek, waarvan het zeer waarschijnlijk is dat die aan de Bende verbonden kunnen worden. Dat is een betere: Hage Maroun, un Libanais et Iemand die de namen Vermup, Michiels, Otero?

La seule fois ou j’ai entendu parler d un medecin fou a la solde de Kadafi ce fut par l’ex Substitut Claude Leroy qui disait avoir rencontre a la prison de Nivelles un des commanditaires des TBW en la personne d’un medecin incarcere en meme temps que lui! RSS topic feed Posts: You are not logged in. Maar ik ben het met je eens dat Bultot een deel van de puzzel is, gezien de Bende hem duidelijk bij de zaak betrok of wilde betrekken.

  IMMUNO ENZYMOLOGIE PDF

Jean Bultot

En wat met de wapens van Dekaise begraven in de tuin van een villa? Vandeuren en hij beschuldigden elkaar van het transport van de wapens die bij Dekaise buitgemaakt zijn.

Bultot kan meer weten. Ik denk ook niet dat het dwaalsporen waren.

You must login or register to post a reply. Contact Bultog u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel? Please login or register. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next.

People/Characters: Jean Bultot

Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next You must login or register to post a reply. Active topics Unanswered topics. Zie ook eens die vreemde aanslagpoging op Gol in Luik. Ik denk niet dat het mogelijk is iets in brand te steken en te zorgen dat er een papier of foto niet verbrandt. Ik denk niet dat hij tot de kern van de bende behoorde maar ben ervan overtuigd dat hij een deel van de puzzel is.

Spijtig genoeg is de man een mythomaan die zelf een heleboel leugens rondstrooit.

Jean Bultot in the Census | Ancestry

Er zijn ook de schimmige verhalen over zijn contacten met Delsaut en de staatsveiligheid en tenslotte zijn bewering dat hij niet vertrouwelijk omging mean sommige gedetineerden in de gevangenis.

  CASE STUDIES IN ABNORMAL PSYCHOLOGY OLTMANNS PDF

Het was de bedoeling dat de gegevens die naar Bultot verwezen zouden verbranden. Wie heeft zin om mee te helpen ontcijferen uit de nota’s van Bultot? De verhalen die hij in Paraguay aan de Belgische politie vertelde over de betrokkenheid van Gol bij de bende, zijn beweringen dat je de top van de bende hoog, heel hoog moet zoeken, de redenen voor zijn vlucht naar het buitenland. Ik lees onder voorbehoud van fouten:.

En wie zegt dat de betrokkenheid van Gol en van veel hoger een leugen is?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. Dit is wat Bultot zelf zegt over een bepaalde betrokken “dokter” op anneesdeplomb.

Ik lees onder voorbehoud van fouten: Tenzij men er echt bij blijft, wat riskant is. Skip to forum content Bende jaen Nijvel De Belgische jaren van lood.