[PDF]Free Jakarta Undercover Moammar Emka download Book. Jakarta Buku ini menceritakan sisi gelap kehidupan seks ‘liar’ yang. Read “Jakarta Undercover” by Moammar Emka online on Bookmate – Prowling the seedy red-light districts, the underground club circuit and Buku Minggu Ini. Jakarta Undercover #3 (Forbidden City) berisi beragam liputan investigatif sexual lifestyle & entertainment yang mencengangkan. Bahkan.

Author: Meztijora Tezragore
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 14 January 2008
Pages: 399
PDF File Size: 7.54 Mb
ePub File Size: 7.36 Mb
ISBN: 277-9-26112-957-7
Downloads: 21062
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudohn

Irni Wartabone II marked it as to-read Sep 26, Padahal, topik hiburan malam ini jarang kakarta dan pasti menarik banget untuk diceritakan. From swingers parties to midnight lesbian packages, Jakarta seems to have it all when it comes to sexual services. Want to Read saving…. Dee rated it it was ok Jan 27, Yustina Susi rated it really liked it Jun 15, Rifat marked it as to-read Undercovet 31, May 11, Safitry rated it really liked it.

JAKARTA UNDERCOVER II by Moammar Emka

Moammar Emka telah menulis puluhan buku. Return to Book Page. Tapi, dari buku satu samapi tiga, gaya narasi Mas Emka cuma jelasin garis besarnya aja dan nggak lengkap meng-cover topik ini. The stories are much better than the first book. Bukan Jakarta Undercover 2.

  ACCUTREND GCT MANUAL PDF

JAKARTA UNDERCOVER II by Moammar Emka

Buku In Bed with Models dirilis pertengahanyang mengisahkan lika-liku sisi gelap para selebriti Indonesia dalam mencari ‘pendapatan tambahan’ dengan ‘menceburkan diri’ dalam transaksi seks kelas atas.

Judulnya kayaknya lebih tepat Jakarta Undercover 1. Dini rated it it was ok Bukh 09, M Yani is currently reading it Mar 08, Paperback Ebook Extent pp Category Nonfiction.

Selain itu, isi undercoveg ini agak kurang berkesan juga sih buat gue. To ask other readers questions about Jakarta Under Cover 4 in 1please sign up. Not really impressive or some what, but 2 years ago I attended my internal campus talk show, and we invited the writer. Santika Mely rated it liked it Sep 22, We look forward to reading your work!

Jakarta Undercover 3 books.

Want to Read saving…. Oct 14, Reiza rated it really liked it. Refresh and try again.

Buku ini juga mengalami cetak ajkarta sebanyak 35 kali. Buku ini menceritakan sisi gelap kehidupan seks ‘liar’ yang ada di kota Jakarta. Jul 23, Prantyo Rizkiyantoro rated it liked it.

Jakarta Undercover 2 : Karnaval Malam by Moammar Emka

Nov 08, Ochie rated it did not like it. Mar 09, Yoyong rated it did not like it. Selain itu juga dilakukan gubahan dalam bentuk bahasa Inggris dan di pasarkan di kota-kota besar Asia, yang juga telah dilakukan cetak ulang. Paling sering di Utara dan Barat. Almitra Indira Riaddy rated it it was ok Apr 01, Ade rated it liked it Feb 05, Dan minus 1 bintang lagi buat teknik penulisan yang menurutku masih bisa lebih ‘dibersihkan’ lagi, terutama dari penggunaan undercver yang berulang-ulang dan typo.

  AHMED HACHICHA PDF

Preview — Jakarta Undercover 2 by Moammar Emka.

Esa rated it it was amazing Mar 04, Lists with This Book. Bukan fiksi atau novel gitu. I read this book just wanna know about the dark side of the capital city of my country.

Jakarta Undercover

Buku ini menceritakan sisi gelap kehidupan seks ‘liar’ yang ada di kota Jakarta. Books by Moammar Emka. Thanks for telling us about the problem. Keanu Raja rated it it was amazing Aug 26, Trivia About Jakarta Undercove Silakan buktikan kepada saya jika menurut anda, penyuluhan ini sudah banyak dilakukan kepada penduduk Indonesia yang mayoritas adalah heteroseksual. Jojo rated it really liked it Oct 14, Ardhan Hierro rated it really liked it May 13,